Policijsko poročilo PU Celje: 30. 12. 2013

30. 12. 2013 10:12

PolicijaPetek, 27. december 2013

Na Božičevi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo in odnesel več tehničnih predmetov, zlatnine in gotovine. Lastniki škodo ocenjujejo na okoli 15.000 €.

Vlom v stanovanjsko hišo so policisti v petek obravnavali tudi v Preboldu. V tem primeru je storilec odnesel za okoli 3.000 € denarja in zlatnine.

V Šoštanju so policisti v petek, nekaj po 19. uri, obravnavali poskus ropa. Moški, visok okoli 165 cm, vitke postave, oblečen v temno bundo s kapuco in črno maskirno kapo,  z izrezom za oči,  je vstopil v trgovino, v blagajničarko uperil pištolo in zahteval denar. Ker mu ga ni hotela izročiti je odšel iz trgovine.

V petek so policisti na območju Šentjurja obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval sopotnik v osebnem vozilu. 35-letni voznik osebnega avtomobila je vozil po lokalni cesti iz smeri Šibenika proti Jakobu. Ko se je z vozilom peljal čez gozd, po klancu navzdol, je izgubil oblast nad vozilom in je na mokrem in spolzkem vozišču zapeljal izven vozišča ter trčil v drevo ob cesti. V trčenju se je huje poškodoval 58-letni sopotnik

Sobota, 28. december2013

V Preboldu so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Pogrešajo za okoli 5.000 € zlatnine in gotovine.

Vlom v stanovanjsko hišo so policisti obravnavali tudi v Celju, na Opekarniški ulici. V tem primeru je storilec ukradel  televizor.

Z delovišča v Spodnjih Lažah, na območju PP Slovenske Konjice,  je neznani storilec ukradel dve žlici delovnega stroja in lastniku povzročil za dobrih 6.000 € škode.

Nedelja, 29. december 2013

Včeraj, okoli 18. ure, so policisti na cesti Kozjanskega odreda v Štorah obravnavali prometno nesrečo. 37-letna voznica je na parkirnem prostoru pred stanovanjskim blokom pri vzvratni vožnji spregledala 68-letno peško in trčila vanjo. Peška si je v prometni nesreči huje poškodovala roko.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 4,251 seconds.