Policijsko poročilo PU Celje: 30. 12. 2014

30. 12. 2014 10:59

PolicijaPregled dogajanja policisti PU Celje  začenjamo s podatki o prometni nesreči, v kateri se je včeraj dopoldne v Dobji vasi, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, huje poškodovala 67-letna peška, ki je nepravilno prečkala vozišče in je vanjo z osebnim vozilom trčil 64-letni voznik.

V Celju, na Miklošičevi ulici, so policisti včeraj obravnavali nesrečo pri delu. Pri opravljanju vzdrževalnih del na transformatorski postaji se je hudo poškodoval 28-letni delavec. Tuja krivda je izključena.

Včeraj, okoli poldneva, so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Petrovčah. Storilec je v hišo vstopil skozi okno shrambe. Ukradel je nekaj gotovine, več kosov nakita in LCD televizor.

Pregled dogajanja policisti zaključujejo s podatki o dveh požarih. V Podgorju pri Slovenj Gradcu se je najverjetneje zaradi neprimerne izolacije dimnike vnelo ostrešje pomožnega objekta. Povzročeno škodo lastnik  ocenjuje na približno  10.000 €.

Dimniški požar so včeraj policisti okoli polnoči obravnavali tudi v Vojniku. V tem primeru je zagorelo ostrešje stanovanjske hiše. V požaru povzročeno škodo ocenjujejo na dobrih 1.000 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 0,569 seconds.