Policijsko poročilo PU Celje: 30. 12. 2016

30. 12. 2016 14:24

Zadnje policijsko poročilo v tem letu policisti PU Celje začenjajo s podatki o dveh včerajšnjih smrtnih prometnih nesrečah.

Najprej so bili obveščeni, da je na Črneški gori, na območju Policijske postaje Dravograd, 49-letni voznik, najverjetneje že v sredo zvečer, zaradi  vožnje preblizu desnemu robu vozišča, zapeljal z vozišča po bregu navzdol. Voznik je na kraju nesreče umrl.

Okoli 17. ure pa so bili obveščeni še o prometni nesreči, ki se je zgodila v Lembergu. V trčenju osebnega vozila, ki ga je vozila 44-letna voznica osebnega vozila in voznika motornega kolesa, se je 22-letni voznik motornega kolesa tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče.

V prometnih nesrečah na Celjskem in Koroškem je letos umrlo 21 ljudi. Prav toliko ljudi je življenja v prometnih nesrečah izgubilo tudi lani.

Še o eni hudi prometni nesreči policisti poročajo danes. Sinoči, nekaj po 19. uri, je 58-letna voznica na Prevaljah, na označenem prehodu za pešce, trčila v 80-letnega pešca. Pešec se je v prometni nesreči izredno hudo poškodoval.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,551 seconds.