Policijsko poročilo PU Celje: 30. 9. 2013

30. 09. 2013 09:34

Poročilo o dogajanju, ki so ga v zadnjih treh dneh zabeležili policisti na območju Policijske uprave  Celje, bo pretežno v znamenju dogajanja s področja kriminalitete.

V zadnjih treh dneh so bili policisti obveščeni o dvainštiridesetih kaznivih dejanjih. O nekaterih od njih več v nadaljevanju.

V noči na petek je bilo vlomljeno v dva gostinska lokala v Prevaljah. Iz obeh so storilci odnesli cigarete in menjalni denar. V prvem  primeru škodo ocenjujejo na 2.000 €, v drugem pa na okoli  700 €.

V petek so bili policisti obveščeni  tudi o tatvini na območju Stropnika, to je na območju Policijske postaje Žalec. Neznani storilec je iz odklenjene hiše, v kateri živi starejša gospa, odnesel torbico z dokumenti, plačilno kartico in gotovino.

S pregledom sobotnega dogajanja policisti začenjajo v Petrovčah, kjer je neznanec vlomil v vrtno uto ter ukradel plinski gorilnik in ročno orodje.

V noči na soboto je neznani storilec iz odprte garaže na Skaletovi ulici v Celju ukradel  štiri kose električnega orodja, vrednega okoli 200 €.

V Celju, na Kersnikovi ulici, so policisti med vikendom obravnavali tudi vlom v klet stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel 3 kolesa in s tem lastniku povzročil  za okoli 1.800 € škode.

V Zgornji Vižingi, na območju Policijske  postaje Radlje ob Dravi, so policisti v soboto obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Pogrešajo  zlatnino in gotovino.

V noči iz sobote na nedeljo je neznanec vlomil v gostinski lokal na avtobusni postaji v Slovenj Gradcu. Iz blagajne je odnesel okoli 150 € menjalnega denarja, ukradel  pa je tudi nekaj žganih pijač.

S področja prometa policisti poročajo o osemindvajsetih prometnih nesrečah in sedmih zasegih vozil, s področja javnega reda in miru pa o štiridesetih kršitvah.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 0,789 seconds.