Policijsko poročilo PU Celje: 4. 10. 2013

04. 10. 2013 09:21

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o tatvini vozila VW Golf 6, bele barve, registrskih oznak MB ZP-489. Avtomobil je bil parkiran na Vojkovi ulici v Celju.

V Rimskih Toplicah so policisti obravnavali vlom v trgovino. Storilec je na silo odprl steklena drsna vrata. Po prvih podatkih je odnesel za okoli 3.600 € cigaret.

Na gradbišču pri avtobusni postaji v Rogaški Slatini so včeraj policisti obravnavali delovno nesrečo. Med dvigovanjem bremena je iz žerjava  na dva delavca padlo več opažnih desk. Oba delavca sta huje poškodovana.

V Zrečah, na gradbišču čistilne naprave, so včeraj policisti obravnavali tatvino več kovinskih nosilcev in  kovinskih pritrdilnih elementov Škodo ocenjujejo na okoli 1.800 €.

Na Pohorski ulici v Celju je neznani storilec včeraj vlomil v osebno vozilo in sicer tako, da je razbil okensko steklo. Ukradel je navigacijo.

Poleg že omenjenega dogajanja so policisti včeraj v Kozjem obravnavali tatvino bakrenih žlebov iz lesene ute, v Celju pa nekaj tatvin izdelkov v trgovinah.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,498 seconds.