Policijsko poročilo PU Celje: 4. 12. 2012

04. 12. 2012 14:18

Včerajšnji dan so na celjskem in koroškem zaznamovali protesti. Protest v Ravnah na Koroškem, na katerem se je zbralo okoli 500 ljudi, je potekal mirno. V Celju, na trgu Celjskih knezov, se je včeraj na protestu zbralo od 2.500 do 3.000 protestnikov. Med njimi tudi nekaj takšnih, ki so prišli na protest zgolj izzivat množico in policiste. Zaradi izgredov, ki so jih povzročali, so morali posredovati policisti , ki so 13 oseb pridržali. Tri osebe so pridržali po Zakonu o kazenskem postopku, tri po Zakonu o policiji, sedem oseb pa so policisti pridržali zaradi kršenja Zakona o javnem redu in miru. V protestu v Celju sta bila lažje poškodovana dva policista.

Zjutraj je lastnik lokala na Aškerčevi ulici v Celju policiste obvestil, da so mu neznani storilci na terasi lokala z barvo polili več stolov iz bambusa in s tem povzročili za  dobrih 3.000 € škode.

Na Ulici bratov Vošnjakov v Celju so včeraj policisti obravnavali tatvino delovnega stroja – mini bagra, znamke TAKEUCHI, rdeče bele barve, letnik 2008, vrednega najmanj 15.000 €.

Na ulici Toneta Seliškarja v Šentjurju so včeraj policisti obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilcu sicer ni uspelo vstopiti, je po poškodoval  vhodna vrata.

Za konec še poziv občanom, očividcem včerajšnje prometne nesreče, ki se je okoli 17. ure zgodila v križišču Čopove ulice in Magistrale Zahod v Celju. V prometni nesreči sta bila udeležena neznani voznik osebnega avtomobila znamke Renault, tip Megane, bele barve, neznanih registrskih številk in pešec. Neznani voznik je na omenjenem semaforiziranem križišču izsilil prednost pešcu, ki je sicer uspel odskočiti, je pa vozilo trčilo v psa, ki ga je imel pešec na povodcu. Neznani voznik je po trčenju odpeljal proti Levcu.

Vse, ki ste omenjeno prometno nesrečo videli policisti prosijo, da pokličete na telefonsko številko 113 oziroma na telefonsko številko Policijske postaje Celje 54 26 400.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
172 queries in 1,679 seconds.