Policijsko poročilo PU Celje: 4. 5. 2015

04. 05. 2015 11:26

PolicijaV petek zjutraj so bili policisti obveščeni, da je v Studencah, na območju Žalca, neznanec vlomil v gostinski lokal in ukradel menjalni denar.

V Žerjavu, na območju Raven na Koroškem, so policisti obravnavali poškodovanje vozila. Neznani storilec je na osebnem vozilu, parkiranem v bližini stanovanjske k hiše, porezal vse štiri pnevmatike in z ostrim predmetom na vozilu naredil več globokih risov.

V petek, okoli 19.30 ure, so policisti na Gomilskem obravnavali požar. Pri dimniku je zagorelo ostrešje stanovanjske hiše. V požaru je zgorela streha. Povzročeno škodo ocenjujejo na 45.000 €. Tuja krivda je izključena.

Istega dne, okoli 23. ure, so policisti požar obravnavali tudi v kraju Topla, na območju Raven na Koroškem, kjer je zagorela drvarnica v neposredni bližini stanovanjske hiše. Požar so povzročile dimniške iskre. Tuja krivda je izključena, povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 20.000 €. Pri gašenju požara so se lažje poškodovali trije domačini.

V noči iz prvega na drugi maj je v Kostrivnici zagorelo gospodarsko poslopje. Objekt je zgorel v celoti. Pred ognjem so uspeli pravočasno rešiti večino živali, razen sedmih prašičev, ki so zgoreli. Ogenj je uničil traktor in nekaj ostalih kmetijskih strojev. Vzrok za požar je bila najverjetneje dotrajana električna napeljava. Povzročeno škodo ocenjujejo na dobrih 100.000 €.

Od sobotnega dogajanja policisti izpostavljam+jo le vlom v prostore športnega društva v Kokarjah, na območju Mozirja. Storilec je odnesel nekaj alkoholnih pijač.

Od nedeljskega dogajanja policisti najprej izpostavljajo tatvino štirikolesnika,vrednega okoli 300 €. Neznani storilec ga je ukradel iz garaže na Pohorski cesti v Slovenj Gradcu.

Pregled dogajanja zaključujejo s podatki o nesreči pri delu, v kateri se je včeraj v Vršni vasi, na območju Šmarja pri Jelšah, poškodoval 52-letni traktorist, ki je na traktorski prikolici prevažal kamenje. Pri vožnji navzdol se je traktor prevrnil, traktorist pa se je lažje poškodoval. Škodo na traktorju in prikolici ocenjujejo na okoli 40.000 €.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 0,508 seconds.