Policijsko poročilo PU Celje: 4. 6. 2014

04. 06. 2014 08:30

PolicijaDanašnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s pozivom očividcem prometne nesreče.

Včeraj, okoli 9.45 ure, se je v Celju, na Gregorčičevi ulici, v neposredni bližini Zdravstvenega doma Celje, na zaznamovanem prehodu za pešce, zgodila prometna nesreča,  v kateri je bila udeležena kolesarka. Z zbiranjem obvestili in ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik, neznanega vozila,  bele barve, pripeljal  iz smeri Kersnikove ulice  in vozil proti Ljubljanski cesti, kjer je ustavil pred zaznamovanim prehodom za pešce in pešcem omogočil varno prečkanje vozišča.

Za pešci je na prehod zapeljala voznica kolesa, v katero je neznani voznik trčil. Voznik je kolesarki ponudil pomoč, vendar jo je odklonila. Oba udeleženca sta kraj prometne nesreče po trčenju zapustila. Kolesarka, ki se je v prometni nesreči lažje poškodovala, je naknadno poiskala zdravniško pomoč. Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policisti prosijo neznanega voznika in morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali na anonimno številko policije 080 1200.

V Zlatečah pri Šentjurju so policisti obravnavali tatvino osebnega vozila Volvo XC-70, kovinsko srebrne barve, letnik 2008, reg. št. CE DK-550.

Na Vranskem so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vhodna vrata. Odnesel je tablični računalnik in več zlatnine.

V Pongracu je neznani storilec vlomil v počitniško hišico in odnesel kosilnico in dva električna podaljška.

Na Ljubnem so policisti obravnavali požar na silosu z žagovino. Pri ogledu kraja  požara so kriminalisti ugotovili,  da se je pri več listnati krožni žagi vnel kos lesa, zaradi česar je zagorelo. Tuja krivda je izključena. V požaru je bilo lažje poškodovano ostrešje silosa. Materialno škodo ocenjujejo na okoli 2.000 €

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 3,917 seconds.