Policijsko poročilo PU Celje: 4. 7. 2016

04. 07. 2016 11:25

PolicijaV petek zjutraj so bili policisti obveščeni, da je neznanec s parkirnega prostora Pod lipami v Celju odtujil osebni avtomobil znamke AUDI A3, kovinsko sive barve, registrskih številk LJ UO-81F. Lastnika je oškodoval za okoli 5.000 €.

Na območjih Šoštanja in Topolšice so policisti obravnavali kaznivi dejanji izsiljevanja. Neznani storilec je dvema oškodovancema posla ročno napisani pismi in od njiju zahteval, da za otroke s posebnimi potrebami nakažeta večje vsote denarja. V primeru neizpolnitve zahtev jima je zagrozil s smrtjo. Okoliščine storjenega kaznivega dejanja in storilca policisti še iščejo.

V popoldanskih urah je neznanec s parkirnega prostora na Zidanškovi cesti v Velenju odtujil osebni avtomobil znamke Renault Clio, bele barve, registrskih številk SG NL-246. Latnika je oškodoval za okoli 550 €.

V noči iz petka na soboto so policisti v Slovenskih Konjicah opravili ogled kraja vloma v stanovanjsko hišo. Neznanec je iz notranjosti odtujil manjšo vsoto gotovine in večjo količino zlatnine v skupni vrednosti okoli 2.500 €.

Policisti so bili v soboto, v jutranjih urah, obveščeni o vlomu v trgovino v Petrovčah. Neznani storilci so iz ograjenega skladiščnega prostora odtujili dva motorna prekopalnika, dva hidroforja, dve vrtni kosilnici in šest samokolnic v skupni vrednosti okoli 2.000 €.

V dopoldanskih urah so policisti na Teharski cesti v Celju opravili ogled kraja kaznivega dejanja napada na policista. Osumljenec je med postopkom fizično napadel policista in jima grozil. Po vseh zbranih obvestilih ga bodo kazensko ovadili.

V jutranjih urah včerajšnjega dne so policisti v Šmihelu nad Mozirjem obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je iz omare v spalnici odtujil denarnico z okoli 3.000 € gotovine in povzročil škodo pri vlamljanju.

V popoldanskih urah so bili policisti obveščeni, da se je med hojo po stopnišču stanovanjskega bloka na Prevaljah hudo poškodoval 63-letni domačin. Pri padcu je utrpel posebno hude poškodbe glave. Pri ogledu kraja tuje krivde niso ugotovili.

V večernih urah včerajšnjega dne so policisti opravili ogled kraja vloma v stanovanjsko hišo župnišča v Šmartnem pri Slovenj Gradcu. Storilen je povzročil škodo pri vlamljanju, iz notranjosti pa ni ničesar  odtujil.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
140 queries in 0,915 seconds.