Policijsko poročilo PU Celje: 5. 11. 2012

05. 11. 2012 09:23

Iz PU Celje so sporočili, da so v petek ponoči so neznani storilci na parkirišču Kersnikove ceste v Velenju ukradli osebni avtomobil znamke VW GOLF, 1,9, TDI, letnik 2009, kovinsko temno sive barve, registrskih številk CE FM-757. Lastnica vozila je z dejanjem oškodovana za okoli 10.000 €.

V petek so bili policisti obveščeni o vlomu v prostore Ribiške družine v Rogatcu. Pogrešajo vrtno kosilnico in nekaj orodja. Povzročena škoda znaša okoli 250  €.

Z gradbišča na Golavabuki so neznanci ukradli dve nakladalni rampi, vredni dobrih 1.500 €.

V petek, okoli pol dvanajstih, so policisti v Andražu nad Polzelo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Vlomilca je presenetil eden od domačih, ki je bil v času vloma doma. Storilec je v hišo vstopil skozi pokvarjeno pritlično okno. Ko je storilec opazil domačina, je pobegnil.

V soboto ponoči so policisti v Svetem Jerneju obravnavali vlom v gostinski lokal. Pogrešajo 140 € menjalnega denarja in za okoli 500  € različnih znamk cigaret.

Na avtocestnem počivališču Lopata so policisti obravnavali tatvino goriva. Neznani storilec ga je okoli 200 litrov ukradel iz rezervoarja tovornega vozila.

V soboto so bili policisti obveščeni tudi o tatvini kosilnice in dela kotla za žganjekuho. Storilec je oboje ukradel izpod kozolca v Verpetah.

V Ravnah na Koroškem pa so policisti v soboto obravnavali tatvino prenosnega računalnika, ki ga je neznani storilec odnesel iz poslovnih prostorov trgovine na Koroški cesti.

Od nedeljskega  dogajanja policisti PU Celje izpostavljajo le vlom v osebno vozilo. V noči iz sobote na nedeljo je neznanec na parkirišču Ulice bratov Vošnjakov vlomil v osebno vozilo in iz denarnice, ki jo je našel v avtomobilu, ukradel okoli 350 € gotovine, z vlomom je poškodoval še voznikova vrata in vrata prtljažnika.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,347 seconds.