Policijsko poročilo PU Celje: 5. 4. 2011


Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o tragični prometni nesreči, v kateri je včeraj umrla štiriletna deklica. Tragična prometna nesreče se je zgodila včeraj nekaj pred 13.00 uro na lokalni cesti v Okonini, na območju Policijske postaje Mozirje. 64-letni voznik avtobusa, ki je ob lokalni cesti v Okonini odložil dva dijaka, je pri speljevanju trčil  in povozil štiriletno deklico. Deklica je na kraju nesreče umrla.

Včeraj  smo poročali, da je v Vonarju, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, v  prometni nesreči umrl 61 letni kolesar. Obdukcija je v omenjenem  primeru pokazala, da ni šlo za prometno  nesrečo, saj je kolesar umrl naravne smrti.

Na Celjskem sta letos v prometnih nesrečah umrli dve osebi. Lani v enakem obdobju tri. Vse udeležence cestnega prometa znova opozarjamo na dosledno spoštovanje cestno prometnih predpisov ter strpno ravnanje v prometu.

V Zidanem mostu so neznanci včeraj ponoči vlomili v mizarsko delavnico in odnesli več ročnega orodja. V Zidanem mostu so policisti obravnavali vlom v prostore podjetja. Pogrešajo tri udarna kladiva vredna okoli 15.000 €.

V Gajih pri Celju so obravnavali tatvino vozila VW Transporter, letnik 1995, svetlo modre barve, registrskih številk CE E7- 52 T. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za okoli 3.000 €.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE