Policijsko poročilo PU Celje: 5. 8. 2014

05. 08. 2014 10:30

113 policijaPregled včerajšnjega dogajanja začenjamo s podatki o vlomu v skladiščne prostore gradbišča čistilne naprave v Paki pri Velenju, od koder je neznani storilec odnesel več različnega električnega orodja.

Na parkirišču podjetja na Cesti v Trnovlje v Celju  je neznanec  včeraj ponoči vlomil v rezervoar tovornega vozila in ukradel okoli 100 litrov nafte.

Na Goriški ulici v Celju smo včeraj obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel denarnico z dokumenti in plačilnimi karticami.

Včeraj, okoli 8.20 ure,  smo v Ivenci obravnavali prometno nesrečo,  v kateri se je huje poškodoval voznik motornega kolesa.  Voznik osebnega vozila se je v križišču razvrstil za zavijanje v levo in ustavil. V tistem trenutku je iz nasprotne smeri pripeljal 50-letni voznik motornega kolesa, začel  zavirati in padel. Pri padcu se je voznik huje poškodoval, njegova 51-letna sopotnica pa lažje.

Današnje policijsko poročilo zaključujemo s pozivom očividcem.

Včeraj,  okoli 18. ure,  se je na javni cesti v Šmarjeti zgodila prometna nesreča v kateri je bil udeležen mladoletni voznik kolesa s pomožnim motorjem. Neznana voznica sivo-srebrnega avtomobila naj bi po izjavi udeleženega mladoletnega voznika kolesa s pomožnim motorjem  videla njegov padec.  Neznano voznico sivo srebrnega osebnega vozila in druge morebitne očividce prometne nesreče prosimo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na Policijsko postajo Laško (03) 734 48 30 ali  na telefonsko številko 113.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
183 queries in 1,393 seconds.