Policijsko poročilo PU Celje: 6. 11. 2012

06. 11. 2012 08:54

Včerajšnje poplave so dobesedno ohromile življenje tudi na dobršnem delu celjske policijske uprave. Najhuje je bilo na koroškem, velenjskem in mozirskem, kjer so deroče reke in plazovi odnašale dele cest in poškodovale ter uničile več stanovanjskih  objektov. Nekaj cest je še danes neprevoznih.

Operaterji celjskega Operativno – komunikacijskega centra so včeraj sprejeli skoraj 1.100 klicev zaskrbljenih občanov. Sicer se število dnevnih klicev giblje okoli sto. Občani so v veliki meri klicali zaradi informacij o stanju  in prevoznosti cest ter stanju vodotokov.

Seveda pa tudi včeraj ni manjkalo prijav kaznivih in drugih deviantnih ravnanj.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o poskusu vloma v denarno ustanovo na Vranskem. Storilcu na srečo ni uspelo priti v notranjost objekta.

Na Dobrni so policisti obravnavali tatvino obeh zunanjih ogledal avtobusa, parkiranega pred osnovno šolo. Škoda znaša okoli 700 €.

V Šentjanžu, na območju Policijske postaje Dravograd, so policisti obravnavali tatvino goriva. Storilec ga je dobrih 1.100 litrov ukradel iz tovornega vozila, parkiranega pri zbirnem centru Komunalnega podjetja.

Na Trgu bratov Mravljakov v Šoštanju so policisti obravnavali vlom v trgovino. Storilec je v trgovino s silo telesa vlomil skozi vrata, vendar po prvih podatkih ni ničesar odnesel.

Na Linhartovi ulici v Celju je včeraj neznani storilec vlomil v avtomat za mleko in odnesel manjšo vsoto gotovine. Večji izkupiček in sicer okoli 500 € pa je imel storilec, ki je na Oblakovi ulici  v Celju vlomil v parkomat.

V Velenju, na Foitovi ulici, so policisti včeraj obravnavali vlom v stanovanje stanovanjskega bloka. Storilec je v stanovanje vstopil tako, da je zlomil vložek cilindrične ključavnice. Po prvih podatkih je odnesel za dobrih 500 € zlatnine.

Na enak način je včeraj storilec vlomil v stanovanje stanovanjskega bloka na Šaleški cesti v Velenju, od koder je odnesel manjšo vsoto denarja v tuji valuti.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 1,114 seconds.