Policijsko poročilo PU Celje: 6. 12. 2012

06. 12. 2012 12:09

Včeraj so policisti na celjskem in koroškem obravnavali sedem prometnih nesreč, šestnajst kaznivih dejanj in eno kršitev javnega reda in  miru.

Pregled dogodkov policisti PU Celje začenjajo s podatki o prometni nesreči, ki se je sicer zgodila že v petek, 23. novembra, ob 14. uri,  na Pečnikovi ulici v Žalcu. O prometni nesreči so bili policisti obveščeni šele včeraj. Povzročil jo je 28-letni voznik osebnega vozila, ki je vozilo parkiral na označenem parkirišču enosmerne Pečnikove ulice in je v trenutku, ko je mimo pripeljal 28-letni kolesar, odprl vrata vozila. Kolesar je izgubil ravnotežje, padel, in se huje poškodoval.

Na Škapinovi ulici v Celju so včeraj policisti obravnavali tatvino vozila VW Caddy, bele barve, registrskih številk  CEHP-462, z logotipom podjetja Gradnje Žveplan. Vozilo je letnik 2008. Lastnik povzročeno škodo ocenjuje na 8.000 €

Na Levstikovi ulici v Celju so včeraj policisti obravnavali vlom v okrepčevalnico. Storilec je odnesel nekaj menjalnega denarja.

Na delovišču v bližini osnovne šola Lava, so včeraj policisti obravnavali tatvino okoli 170 litrov nafte iz delovnega stroja.

V Latkovi vasi so včeraj policisti obravnavali vlom v garažo. Lastnik pogreša kotno brusilko, orodje za rezanje navojev ter kovček s specialnim orodjem za montažo in servisiranje plinskih peči.

V Graški gori, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec, so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko  hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi kopalnično okno. Po prvih podatkih je odnesel LCD televizor.

Sinoči okoli 22. ure so policisti v Vrhovem, na območju Policijske postaje Laško, obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil udeleženo eno osebno vozilo. Voznik je na ravnem delu ceste trčil v robnik, nato pa ga je zaneslo s ceste, kjer je vozilo trčilo v drevo.  34-letni povzročitelj prometne nesreče, doma iz območja Sevnice,  je s kraja prometne nesreče odšel peš. Policisti so ga v nadaljevanju našli v bližini kraja prometne nesreče.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
140 queries in 0,933 seconds.