Policijsko poročilo PU Celje: 6. 2. 2014

06. 02. 2014 10:38

PolicijaPregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s pozivom očividcem prometne nesreče, o kateri so bili obveščeni ob 8.03 uri. Zgodila  se je na avtocesti izven naselja Šentrupert, natančneje med Šentrupertom in Šempetrom. Povzročil jo je neznani voznik, neznanega vozila, ki  je najverjetneje vozil iz smeri Celja proti Ljubljani. Iz neznanega avtomobila je padel na osebno vozilo, v katerem je bilo pet oseb, večji kos ledu. Vseh pet oseb se je v prometni nesreči lažje poškodovalo. Morebitne očividce prometne nesreče policisti prosijo za podatke o nesreči. Pokličejo lahko na telefonsko številko 113 ali anonimno številko policije 080 1200.

V nadaljevanju o dogajanju  s področja kriminalitete.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o tatvini tridesetih panelov večje  žične ograje s sponkami, postavljene ob podjetju na Podjavorškovi ulici v Celju. Škodo ocenjujejo na dobrih 5.000 €.

Na Ljubečni so policisti obravnavali vlom v trgovino. Storilec je v prostore trgovine vlomil skozi dvokrilna lesena vrata. Odnesel je večjo količino cigaret in najmanj 250 litrov žganih pijač.

V Novem Tepanju je neznani storilec vlomil v delavnico ob stanovanjski  hiši in odnesel za dobrih 1.000 € različnega orodja.

V Mestinju so policisti včeraj obravnavali tatvino zlatnine. Storilec , ki je po vsej verjetnosti našel ključ, ki ga lastniki puščajo v bližini hiše, je ukradel več različnih kosov zlatnine, vredne okoli 3.500 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,472 seconds.