Policijsko poročilo PU Celje: 6. 4. 2011


Kot smo v našem mediju že poročali, se je včeraj okoli poldneva v Mestinju zgodila nesreča pri delu, v kateri je umrl 47 letni domačin. Nesreča se je zgodila, ko je delavec z delovnim strojem  ravnal tla v večjem gospodarskem poslopju v Mestinju in je z  roko delovnega stroja zadel nosilni steber gospodarskega poslopja, zaradi česar je na tla padel prečni betonski nosilec. Prečni nosilec je pod seboj pokopal 47 letnega domačina, ki je stal v bližini delovnega stroja. 47 letni domačin je  umrl na kraju nesreče.

V Šentjurju, na Ulici Kozjanskega odreda, je bilo včeraj vlomljeno v gostinski lokal. Pogrešajo več cigaret in menjalni denar.

V Gorici pri Slivnici je neznani storilec včeraj ponoči iz dveh parkiranih tovornih vozil ukradel okoli 500 litrov goriva.

V Rogaški Slatini je neznani storilec vlomil v prostore pekarne. Odnesel ni ničesar je pa z samim vlomom lastniku povzročil za dobrih 1.500 € škode.

V Šentvidu pri Grobelnem je neznani storilec včeraj iz pokopališča ukradel okoli 30 cipres, na Pucovi ulici v Celju pa so neznanci s strehe hiše ukradli za najmanj 300 € bakrenih žlebov.

Policisti PU Celje so včeraj obravnavali štiri prometne nesreče. Na srečo so se vse končale brez večjih posledic.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE