Policijsko poročilo PU Celje: 6. 5. 2013

06. 05. 2013 09:08

Pregled dogodkov minulega vikenda policisti PU Celje začenjajo s podatki o vlomu v počitniško hišico v Kapli, na območju Policijske postaje Žalec, o katerem so bili obveščeni v soboto.  Storilec je v hišico vlomil skozi vhodna vrata. Odnesel je sliko,  dve stenski ur in  drugo.

V sobotnih dopoldanskih urah so policisti v Ločici pri Vranskem obravnavali vlom v stanovanjsko hišo.  Storilec je razbil šipo na zadnjem delu stanovanjske hiše in skozi okno vstopil v hišo. Prostore je pregledal in preiskal, odnesel pa je denarnico z gotovino, bančnimi karticami in drugimi dokumenti.

V soboto so policisti v Žičah obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. V tem primeru je storilca na srečo pregnal alarm, ki se je sprožil.

Včeraj so bili policisti obveščeni o tatvini kosilnice. Neznani storilec je včeraj dopoldne kosilnico znamke BCS ukradel izpod kozolca ob stanovanjski hiši v Gozdecu, na območju Policijske postaje Laško.

Pregled dogajanja policisti zaključujejo s podatki o drzni tatvini, ki so jo včeraj popoldne obravnavali  na pokopališču v Celju. Neznani storilec je ogovoril občanko, pri tem pa ji je iz rok iztrgal torbico z dokumenti, kreditnimi karticami in nekaj gotovine. Neznani storilec je po dejanju pobegnil proti parkirišču, kjer ga je čakal sostorilec v avtomobilu oranžne barve, neznane znamke.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,842 seconds.