Policijsko poročilo PU Celje: 6. 6. 2013

06. 06. 2013 09:04

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s pozivom očividcem prometne nesreče s pobegom, ki se je zgodila včeraj ob 14.15 na regionalni cesti v Arclinu.

V prometni nesreči sta bila udeležena neznani voznik osebnega avtomobila, znamke BMW, tip 5, karavan izvedbe, svetlo sive barve, neznanega registrskega območja in voznik osebnega avtomobila Renault Clio. Voznik Clia je v naselju Arclin vozil iz smeri Ljubečne proti Vojniku. V Arclinu mu je nasproti, delno po nasprotnem smernem vozišču, pripeljal neznani voznik neznanega vozila znamke BMW tip 5. Voznik Clia, se je, da bi preprečil trčenje, neznanemu vozniku umaknil skrajno desno na bankino in nato zdrsnil v obcestni jarek ob desnem robu vozišča. Pri tem je s sprednjim delom vozila trčil v drog javne razsvetljave. Neznani voznik je z vožnjo nadaljeval proti Ljubečni, ne da bi se na kraju prometne nesreče ustavil.

Morebitne očividce prometne nesreče policisti prosijo, da zaradi razjasnitve okoliščin pokličejo na telefonsko številko Postaje prometne policije Celje 03 542 64 50 oziroma na interventno številko 113.

Na Polzeli so policisti včeraj obravnavali vloma v dva vikenda. V enega je storilec vstopil skozi okno, v sosednjega pa je vlomil skozi vhodna vrata. Odnesel je kosilnico.

Na Koroški cesti v Šoštanju sta dva neznanca včeraj v papirnici iz registrske blagajne ukradla 200 €. Eden od njiju je zamotil prodajalko, drugi pa je medtem ukradel denar. Moška sta se s kraja odpeljala z neznanim vozilom bele barve, mariborskega registrskega območja.

Na Glavnem trgu v Celju so policisti včeraj obravnavali vlom v drvarnico, od koder je neznani storilec odnesel najmanj 1.000 € vredno ribiško opremo.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 0,904 seconds.