Policijsko poročilo PU Celje: 6. 7. 2016

06. 07. 2016 10:33

PolicijaDanašnje obveščanje o obravnavanih varnostnih dogodkih včerajšnjega dne policisti PU Celje pričenjajo z obvestilom o vlomu v počitniško hišo v Gorici pri Šmartnem. Neznani storilec je odtujil harmoniko in dva kuhinjska noža v skupni vrednosti okoli 1.200 €.

V dopoldanskih urah so bili policisti obveščeni o kaznivem dejanju goljufije. Neznanec je preko računalniške aplikacije spravil v zmoto oškodovanca v Velenju, ki mu je preko banke nakazal kupnino 2.250 € za motorno kolo, nakar je izbrisal podatke internetnega uporabnika.

V popoldanskih urah so policisti v Krnici pri Lučah opravili ogled nesreče pri delu v gozdu. Med podiranjem lesa je padlo drevo po roki udarilo 34-letnega domačina. Pri tem je utrpel zlom leve nadlahti. S helikopterjem je bil prepeljan v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Okoli polnoči je neznani storilec vlamljal v stanovanjsko hišo na Mariborski cesti v Celju. Pri tem so ga očitno zmotili domačini, zato je s kraja pobegnil. Pri vlamljanju je povzročil škodo na vhodnih vratih za okoli 200 €.

V zgodnjih jutranjih urah današnjega dne so bili policisti obveščeni o tatvini na avtocestnem postajališču Tepanje. Državljanu Madžarske je neznani storilec iz odklenjenega tovornega vozila odtujil usnjeno torbo, v kateri je imel mobilni telefon, prenosni računalnik in 250 € gotovine.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 1,728 seconds.