Policijsko poročilo PU Celje: 6. 8. 2012

06. 08. 2012 09:17

Med kaznivimi dejanji, obravnavanimi med vikendom, policisti PU Celje izpostavljajo vlome in tatvine, med prometnimi nesrečami pa zopet poročajo o hudo poškodovanih udeležencih.

V petek ponoči  je neznani storilec vlomil v poslovne prostore podjetja na avtobusni postaji v Slovenj Gradcu. Lastniku je z vlomom povzročil za dobrih 500 € škode.

V Šentjurju, natančneje v Repušu, so policisti v isti noči obravnavali vlom v novogradnjo. Pogrešajo kosilnico na nitko, udarno kladivo, nekaj orodja in harmoniko. Škodo ocenjujejo na dobrih 5.000 €.

Včeraj so bili policisti obveščeni o tatvini kolesa s pomožnim motorjem, ki ga je neznani storilec odpeljal z dvorišča stanovanjske hiše Nove Loke 39, Mozirje. Gre za kolo s pomožnim motorjem Tomos Flexer, št. okvirja 236240, vredno okoli 700 €.

Ne Efenkovi ulici v Celju so policisti včeraj zvečer obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je po prvih podatkih odnesel dva prenosna računalnika, več kosov zlatnine in digitalno kamero. Po prvih ocenah znaša škoda 20.000€.

Danes zjutraj okoli treh so policisti v Trnovcu pri Dramljah obravnali vlom v stanovanjsko hišo. Lastniki so dva storilca, oblečena v črna oblačila, pregnali. Storilca sta najverjetneje nameravala iz garaže odpeljati osebno vozilo Merceredes ML.

Najverjetneje ista storilca sta  kasneje iz osebnega  avtomobila, parkiranega pred drugo  stanovansjko hišo v Trnovcu pri Dramljah, ukradla daljinec za odpiranje garažnih vrat in iz garaže ukradla vozilo VW Golf 6, letnik 2009, črne barve, registrskih številk  CE RZ 575.

V soboto okoli pol devetih dopoldne so policisti v Šempetru v Savinjski dolini obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bila huje poškodovana 65-letna voznica kolesa s pomožnim motorjem

19-letna voznica osebnega avtomobila je  vozila skozi naselje Šempeter iz smeri Žalca proti Vranskem. Pred križiščem z Juhartovo ulico je dohitela 65-letno voznico kolesa s pomožnim motorjem, jo prehitela in v križišču zavila desno. Pri tem je oplazila 65-letno voznico, ki je padla in se huje  poškodovala.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
147 queries in 1,167 seconds.