Policijsko poročilo PU Celje: 6. 8. 2014

06. 08. 2014 09:33

slika-stop-policijaPregled  včerajšnjega dogajanja začenjamo s podatki o vlomu v osebno vozilo, parkirano na Janševi ulici v Celju. Storilec je v vozilo vlomil ponoči in sicer tako, da je razbil steklo na prednjih vratih. Iz vozila je odnesel moško torbico z dokumenti. Lastnik vozila škodo ocenjuje na dobrih 1.000 €.

V Kolačnem, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, smo obravnavali tatvino drv. Neznani storilec je dobra dva kubična metra bukovih drv, pripravljenih za odvoz, ukradel iz gozda oškodovanega občana.

V krožišču v Slovenj Gradcu smo včeraj obravnavali prometno nesrečo  v kateri je bil udeležen 51-letni voznik kolesa z motorjem, ki je zaradi  neprilagojene hitrosti padel in si zlomil roko.

V ograjenem parkirišču avtohiše v Celju smo včeraj obravnavali vlom v dve novi vozili. Iz enega je storilec ukradel pokrov motorja, prednje luči in odbijač  iz drugega pa zadnja dvokrilna vrata, menjalno ročico,  volan in zračno blazino. Povzročeno škodo ocenjujejo na  8.000 €.

Policisti na mejnih prehodih Dobovec in Rogatec so v zadnjih dneh opazili, da sta imela voznika na vozilih ponarejeni vinjeti. Pri slovenskem vozniku osebnega vozila so ponarejeno vinjeto opazili, ko je vstopal v državo, pri bosanskem vozniku pa pri izstopu iz države. Vinjeti sta se od originalnih razlikovali po tem, da sta se razlikovali črki E, serijska številka je bila natisnjena višje kot je na originalnih vinjetah, prav tako sta bili ponarejeni vinjeti  malenkost svetlejše barve kot so originalne. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja  so policisti voznikoma vinjeti zasegli, voznika pa  bodo kazensko ovadili.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
192 queries in 1,080 seconds.