Policijsko poročilo PU Celje: 7. 1. 2013

07. 01. 2013 10:53

Pregled dogodkov zadnjih treh dni policisti Pu Celje začenjajo s podatki o  hudi prometni nesreči, v kateri je v soboto umrla 66-letna voznica osebnega vozila.

66-letna voznica osebnega avtomobila je vozila iz smeri Jurkloštra proti Rimskim Toplicam. Izven naselja Lipni dol je v levem ovinku izgubila oblast nad vozilom in trčila v zaščitno ograjo ob levi strani vozišča. Vozilo je zdrsnilo preko ograje ter padlo v strugo potoka Gračnica ter na strehi obstalo v strugi potoka. Voznica je na kraju nesreče umrla.

Ta konec tedna, natančneje v petek, so policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval 56-letni pešec. Prometna nesreča se je zgodila ob 21.20 uri, na glavni cesti v  Ravnah na Koroškem. 33-letni voznik osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri Prevalj proti Ravnam na Koroškem, je zbil pešca,  ki je vozišče prečkal izven označenega prehoda za pešce,  ko je na semaforju gorela rdeča luč za pešce. 56- letni pešec se je v prometni nesreči izredno hudo poškodoval.

Ostalo dogajanje med vikendom je bilo pretežno v znamenju vlomov.

Na Polulah je v zadnjih dneh neznani storilec vlomil v vikend in odnesel več različnega ročnega orodja.

V zadnjih dneh je bilo v Vuhredu vlomljeno v priročno skladišče hidroelektrarne. Neznanci so ukradli več kolutov kabla in več delov elektromotorja. Z dejanjem so povzročili za okoli 45.000 € materialne škode.

V petek ponoči je neznani storilec v Nazarjah vlomil v delavnico in ukradel tri motorne žage, dve kotni brusilki, električni oblič in kompresor na zrak. Lastniku je povzročil za približno 2.000 € škode.

V petek, okoli 18.30, je  neznanec vlomil v stanovanjsko hišo v Podvrhu in ukradel za okoli 1.000 € zlatnine.

V noči iz petka na soboto so policisti vlom obravnavali tudi v Kasazah, kjer je storilec vlomil v poslovni prostor in iz registrske blagajne odnesel menjalni denar.

V isti noči je bilo v Šoštanju vlomljeno v gostinski lokal. Storilec je v lokal vlomil skozi vhodna vrata. Pogrešajo menjalni denar.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
132 queries in 0,890 seconds.