Policijsko poročilo PU Celje: 7. 11. 2012

07. 11. 2012 08:39

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali dvanajst prometnih nesreč, enaindvajset kaznivih dejanj in štiri kršitve javnega reda in miru.

Včeraj policisti niso beležili hujših prometnih nesreč. V dveh prometnih nesrečah pa so se tri osebe lažje poškodovale. Vse včeraj zabeležene kršitve javnega reda in miru so se zgodile v zasebnih prostorih. Med kaznivimi dejanji jih je bilo največ s področja premoženjske kriminalitete.

Na cesti na Rožnik v Mozirju so policisti včeraj obravnavali vlom v gradbeni zabojnik, iz katerega je storilec odnesel za dobrih 2.000 € različnega električnega orodja

Na Ulici Dušana Kvedra v Velenju je neznanec v zadnjih dneh ukradel tri izkopne žlice delovnega stroja in lastniku povzročil za najmanj 2.500 € škode.

V Jagnjenici, na območju Policijske postaje Laško, so včeraj policisti obravnavali poskus tatvine traktorja, ki je last gozdnega gospodarstva. Storilcu traktorja ni uspelo spraviti v pogon, je pa ukradel več verig, vrednih okoli 500 €.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o tatvini skuterja Kimko, Tomos avtomatika in Tomos Flekserja 25. Vsa tri vozila so bila z debelejšo verigo zaklenjena pod nadstreškom stanovanjske  hiše v  Gorici pri Šmartnem.

Včeraj med 15. in 19. uro je neznani storilec vlomil v vrstno stanovanjsko hišo ob Koprivnici v Celju. V hišo je vlomil skozi zadnja vrata. Odnesel je več zlatnine.

V večernih urah je neznanec medtem, ko  je bila lastnica v zgornjih prostorih stanovanjske hiše na Ulici Alme Karlinove v Celju, vlomil v spodnje stanovanjske prostore in ukradel okoli 50 € gotovine.  Lastnica ga je v nadaljevanju pregnala.

Vlom v stanovanjsko hišo so včeraj policisti obravnavali tudi v Višnji vasi. V tem primeru je storilec vlomil skozi balkonska vrata in odnesel okoli 1.200 € gotovine in več nakita.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 1,167 seconds.