Policijsko poročilo PU Celje: 7. 12. 2012

07. 12. 2012 17:24

Zadnje poročilo v tem delovnem tednu policisti PU Celje začenjajo s podatki o tatvini dveh osebnih avtomobilov.

V Šmartnem ob Paki so neznani storilci izpod nadstreška ob stanovanjski hiši ukradli osebno vozilo VW Golf,  serije V, letnik 2008 temno sive barve, registrskih oznak CE KA 891. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za dobrih 10.000€.

Osebno vozilo Audi A4 Avant, črne barve, registrskih oznak CE Z8 487,  so neznani storilci včeraj ukradli v Slovenskih Konjicah. Lastnica škodo ocenjuje na dobrih 3.000 €.

Na delovišču v Košnici smo obravnavali tatvino okoli 250 litrov nafte. Storilec jo je ukradel iz delovnega stroja.

Tatvino nafte so včeraj policisti obravnavali tudi na avtocestnem počivališču Lopata. Storilec je je dobrih 370 litrov ukradel iz rezervoarja češkega tovornega vozila.

V Žalcu,  na pokopališču, so včeraj policisti obravnavali drzno tatvino. Storilec je  starejši občanki iz rok izpulil vrečko, v kateri je imela denarnico in pobegnil. Na podlagi dobrega opisa so policisti kmalu izsledili storilca. Gre za 30- letnega moškega doma iz območja Vojnika.

Za danes in jutri nam vremenoslovci spet napovedujejo sneg, zato policiste voznike opozarjajo na posebej previdno vožnjo.

Hitrost vozila naj zmanjšajo in jo prilagodijo razmeram na vozišču, povečajo  naj varnostno razdaljo, zavirajo naj narahlo in postopno, smeri vožnje naj ne spreminjajo sunkovito in naj vozijo čim bolj enakomerno.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 1,659 seconds.