Policijsko poročilo PU Celje: 7. 3. 2012

07. 03. 2012 11:59

Včeraj so policisti na celjskem in koroškem obravnavali devet prometnih nesreč. V vseh je prišlo le do materialne škode, zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali dva voznika, štirim so zasegli vozila.

S področja javnega reda in miru policisti PU Celje poročajo o petih kršitvah, s področja kriminalitete pa o dvanajstih kaznivih dejanjih.

Včeraj, okoli 18.25 ure, se je v Premogovniku Velenje zgodila delovna nesreča, v kateri sta se poškodovali dve osebi, 33-letni delavec huje, 30- letni pa lažje. Ogled kraja je opravil glavni republiški inšpektor za rudarstvo. Policija bo v omenjenem  primeru ukrepala na podlagi zbranih ugotovitev.

Na Linhartovi ulici v Celju so policisti obravnavali tatvino denarnice iz avtomobila, ki ga je lastnik sicer zaklenil, je pa pozabil zapreti okno, kar je izkoristil neznani storilec, ki je iz avtomobilskega sedeža ukradel denarnico z gotovino in dokumenti.

V gostinskem objektu v Šentjurju so policisti včeraj obravnavali tatvino gotovine iz sefa, v Bukovžlaku pa tatvino akumulatorjev. Storilec jih je ukradel iz treh parkiranih tovornih vozil.

V Suhadolu, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, so policisti obravnavali vlom v vinsko klet. Lastnik pogreša okoli 400 litrov vina.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 4,200 seconds.