Policijsko poročilo PU Celje: 7. 4. 2011


Včeraj so policisti PU Celje obravnavali štiri prometne nesreče, tri voznike, ki so vozili pod vplivom alkohola, so morali pridržati. Med njimi je bil tudi kolesar v Rogaški Slatini, ki je imel  že v zgodnjih dopoldanskih urah 0,73 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so morali policisti včeraj posredovati trikrat, od tega dvakrat v zasebnih prostorih.

Med včerajšnjimi štirimi obravnavanimi kaznivimi dejanji so bili trije vlomi.

Na Vranskem je neznani storilec vlomil v gradbeni zabojnik. Odnesel je več orodja, med  drugim motorno žago in potopno črpalko. Pogrešajo tudi več metrov električnega kabla.

V Žalcu, na Cankarjevi ulici,  so policisti v dopoldanskih urah obravnavali vlom v stanovanje. Storilec je odnesel nekaj drobnarij,  lastnici pa je škodo povzročil tudi z zlomom cilindrične ključavnice.

Na Aškerčevi ulici v Celju je neznani storilec danes zjutraj poskušal vlomil v kiosk , odnesel ni ničesar, ker ga je pregnal nočni čuvaj, ki je bil na obhodu,  je pa z vlomom povzročil za okoli 400 € materialne škode.

Ne pozabite, da je 7. april  svetovni dan zdravja, zato če se le da,  danes pozabite na svoje avtomobile in čim več časa preživite v naravi.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE