Policijsko poročilo PU Celje: 7. 7. 2014

07. 07. 2014 11:47

PolicijaV noči na petek je neznani storilec vlomil v osebni avtomobil v Slovenskih Konjicah. Lastnica pogreša osebni računalnik in mobilni telefon. Povzročeno škodo ocenjuje na 1.000 €.

V petek, v dopoldanskih urah, so policisti obravnavali nesrečo pri delu. 59-letni občan  iz Belih vod je  na travniku s traktorjem  in obračalnikom obračal krmo. Med delom mu je traktor ugasnil in nekontrolirano  zdrsel po pobočju ter se prevrnil.  Med prevračanjem je traktorist padel iz kabine, traktor pa se je prevrnil čezenj in obstal v globeli. Traktorist  se je v nesreči hudo poškodoval.

V Zavodnjah so policisti obravnavali vlom v drvarnico. Pogrešajo  vrtno samohodno kosilnico, motorno žago, kotno brusilko in kosilnico na laks, vse skupaj vredno okoli 700 €.

Sobotno dogajanje je bilo mirnejše kot petkovo. Policisti izpostavljajo le dva vloma v gostinska lokala v Celju.

V noči na soboto je neznanec vlomil v lokal na Levstikovi ulici. Ukradel je denar in cigarete ter lastniku povzročil za dobrih 1.800 € škode.

V isti noči je je neznanec vlomil  še v lokal na Krekovem trgu, od koder je odnesel za okoli 500 € kave in cigaret.

V noči na nedeljo je neznani storilec v Podgradu  pri Šentjurju skozi balkonska vrata vstopil v stanovanjsko hišo in ukradel kuverto z gotovino.

V Dramljah so policisti obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilec je skozi okno vstopil v hišo, od koder ga je pregnal alarm in ni uspel ničesar odnesti.

Na Teharski cesti v Celju so občani sinoči zalotili moškega in žensko, ki sta vlomila v stanovanjsko hišo. Žensko so uspeli zadržati, moški, ki je grozil z nožem, pa jim je pobegnil. Žensko so policisti pridržali. Moškega, sicer starega znanca policije, pa še iščejo.

Danes, nekaj pred tretjo uro zjutraj, so bili policisti obveščeni še o vlomu v trgovino na Lavi v Celju. Storilec je ukradel tri kolesa. Od tega dve vrednejši dirkalni kolesi znamke SPECIALIZED, vredni okoli 16.000 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 1,221 seconds.