Policijsko poročilo PU Celje: 7. 7. 2016

07. 07. 2016 11:16

PolicijaTekom včerajšnjega dne so policisti na področju varnosti cestnega prometa obravnavali 14 prometnih nesreč, v katerih je bila ena udeleženka hudo, štirje pa lažje telesno poškodovani. Prometna nesreča s hudimi poškodbami se je zgodila okoli pol desete ure zvečer na Zagajškovi ulici v Celju. Zaradi izsiljevanja prednosti jo je povzročil 20-letni voznik kolesa z motorjem, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Ob trčenju je utrpel lažje, 18-letna potnica na njegovem vozilu pa hude telesne poškodbe. Zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu ga bodo policisti kazensko ovadili.

V jutranjih urah so policisti na Valvasorjevi ulici v Celju opravili ogled kraja vloma v osebni avtomobil. Pri vlamljanju je neznani storilec povzročil za okoli 300 € škode na vozilu.

Okoli devete ure dopoldan so policisti Policijske postaje Celje na Gajih v Celju ustavljali 24-letnega voznika neregistriranega osebnega avtomobila, ki njihovih znakov ni upošteval, temveč je s pospešeno hitrostjo vozil pred policijskimi vozili v smeri Frankolovega. Zaradi neprimerne hitrosti  je zapeljal s ceste v jarek. V postopku so policisti ugotovili, da je vozil neregistrirano vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu ga bodo kazensko ovadili, neregistrirano vozilo pa so mu zasegli.

V dopoldanski urah so policisti v industrijski coni Gaji v Celju obravnavali tatvino s parkiranega priklopnega vozila. Neznanec je iz odklenjene prikolice odtujil ročni viličar za razkladanje blaga. Podjetnik je oškodovan za okoli 300 €.

V popoldanskih urah so policisti na Goriški cesti v Velenju opravili ogled krajev tatvin dveh koles iz odklenjenih kolesarnic. Lastnika sta oškodovana za okoli 400 €.

V zgodnjih jutranjih urah današnjega dne so bili policisti obveščeni o tatvini nafte. Neznani storilec je pod gostiščem na Trojanah iz dveh rezervoarjev tovornega vozila avstrijskega državljana odtujil okoli 700 litrov nafte.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 0,743 seconds.