Policijsko poročilo PU Celje: 8. 1. 2013

08. 01. 2013 11:14

V Vojniku, na Celjski cesti, je neznani storilec dobrih 400 litrov nafte ukradel iz rezervoarja tovornega vozila. V Zidanem mostu, v kamnolomu, pa je neznani storilec gorivo ukradel iz treh delovnih strojev. Lastniku je povzročil za dobrih 200 € škode.

V okolici Prevalj so včeraj policisti obravnavali tatvino konjske opreme. Storilec je vlomil v zaklenjeno kovinsko montažno garažo in ukradel sedlo in uzde ter lastnikom povzročil za dobrih 450 € škode.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o vlomu v Pirešici, kjer je neznani  storilec v pisarni podjetja vlomil v manjšo kovinsko blagajno ter odnesel dobrih 2.500 € gotovine ter več različne zlatnine.

Včeraj ob 19.15 uri se je v Laškem, na Mestni ulici,  zgodila prometna nesreča. Neznani voznik neznanega avtomobila modre barve je na Mestni ulici zapeljal vzvratno in pri tem zapeljal preko noge pešcu, ki je stal na pločniku. Voznik je ustavil in pešcu ponudil pomoč, vendar jo je le-ta zavrnil in vozniku dejal, da je z njim vse v redu. Naknadno je pešec zaradi bolečin poiskal zdravniško pomoč, zdravnik pa je o prometni nesreči obvestil laške policiste.

Policisti neznanega voznika prosijo, da se oglasi na Policijsko postajo Laško ali pokliče na telefonsko številko 113.

S Policijske postaje Slovenj Gradec pa obveščajo o najdenem moškem gorskem kolesu znamke Nakamura, tip Cliff Runner, rdeče barve, s pripeto torbico.  Lastnik ga lahko pride iskat na policijsko  postajo.

Prav tako obveščajo, da je občan našel in na policijsko postajo prinesel 100 € gotovine v različnih apoenih. Občan, ki jih je pozabil oziroma izgubil, naj se prav tako oglasi na Policijsko postajo Slovenj Gradec.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,318 seconds.