Policijsko poročilo PU Celje: 8. 4. 2015

08. 04. 2015 13:08

PolicijaPregled včerajšnjega dogajanj policisti PU Celje začenjajo s podatki o tatvini dveh vozil.

Včeraj zjutraj so bili obveščeni o tatvini osebnega vozila Volkswagen Golf, serije V, kovinsko svetlo rjave barve, letnik 2004, registrskih številk CE Z5-299. Vozilo je bilo parkirano v gospodarskem poslopju na Ljubečni. Povzročeno škodo ocenjujejo na 6.000 €.

Tatvino vozila so policisti včeraj obravnavali tudi v Šoštanju, na Cankarjevi ulici. V tem primeru gre za osebno vozilo Renault Megane, letnik 1998, sive barve, registrskih številk LJ 67-4UN.

V Celju, na Ulici heroja Rojška, so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Pogrešajo LCD televizor.

Na delovišču nadvoza na Grobelnem je neznani storilec z delovnega stroja ukradel vrata, iz rezervoarja pa še gorivo.

Na Dečkovi cesti v Celju je neznani storilec vlomil v zaklonišče. Ukradel je več električnega kabla, več žarnic in različno online casino električno orodje.

Na Ulici mesta Grevenbroich v Celju so policisti obravnavali vlom v mlekomat. Storilec je odnesel nekaj kovancev. Škodo je povzročil še s poškodovanjem ključavnice na mlekomatu.

Danes, nekaj pred 5. uro zjutraj, so bili policisti obveščeni, da je na Mariborski ulici v Celju zagorela lesena baraka, v kateri je bilo več avtomobilov za lunapark. Ogenj se je nato razširil še na odpad ob baraki. Gasilci Poklicne gasilske enote Celje so požar pogasili. Vzrok še ni potrjen, kriminalisti namreč še opravljajo ogled.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
134 queries in 0,700 seconds.