Policijsko poročilo PU Celje: 8. 5. 2014

08. 05. 2014 09:22

PolicijaPregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o poskusu uboja.

Včeraj, okoli 16. ure, so bili policisti obveščeni, da je 74-letni moški, doma iz območja Šentjurja, streljal na reševalca. Ekipa  reševalne službe iz Celja je včeraj popoldne prišla po 78-bolnico, ker bi jo morali odpeljati v celjsko bolnišnico. Njen 74-letni partner reševalcem  tega ni dovolil. Ko sta ga poskušala prepričati, da jo morata odpeljati, je skozi steklo vrat ustrelil proti njima in enega od njiju zadel v roko. Reševalca  sta se umaknila, moški pa je ustrelil za njima in zadel  še reševalno vozilo. Policisti so v nadaljevanju osumljenemu 74-letniku odvzeli prostost in ga pridržali. Ovadili ga bodo zaradi suma storitve kaznivega dejanaj Uboj in Povzročitev splošne nevarnosti. 35-letni reševalec je lažje poškodovan.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec ponoči s parkirišča Foitove ulice v Velenju odpeljal osebno vozilo VW Golf 2.0 TDI, serije 5, črne barve, letnik 2008, registrskih številk CE N4-80C. Lastnica vrednost avtomobila ocenjuje na 10.000 €.

V Velenju so včeraj policisti obravnavali še vlom v poslovne prostore, ki jih prenavljajo. Pogrešajo več različnega električnega orodja.

Poleg omenjenega so včeraj policisti obravnavali še vlom v gostinski lokal v Lesičnem, od koder je storilec odnesel več žganih pijač in menjalni denar.

V Celju, Na Zelenici, so policisti obravnavali vlom v stanovanje stanovanjskega  bloka. Lastnica pogreša več zlatnine.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
171 queries in 0,584 seconds.