Policijsko poročilo PU Celje: 8. 8. 2014

08. 08. 2014 09:50

Včeraj smo na Celjskem in Koroškem obravnavali osem prometnih nesreč, enajst kaznivih dejanj in sedem kršitev javnega reda in miru.

V dveh včerajšnjih prometnih nesrečah so se tri osebe lažje poškodovale, ostale  prometne nesreče so se na srečo končale le s škodo na vozilih. Enemu vozniku smo zasegli vozilo, enega pa pridržali do streznitve.

Vozilo znamke BMW so celjski policisti včeraj zasegli na območju Štor in sicer 20-letnemu Celjanu, ki ni imel vozniškega dovoljenja.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa so policisti Policijske postaje Slovenj Gradec pridržali voznika, ki je v vozil pod vplivom alkohola.

Na področju kriminalitete je bilo včeraj  največ vlomov in tatvin.

Na Starihovi ulici v Celju smo obravnavali tatvino orodja. Neznani storilec je našel ključ od garaže in ukradel več različnega električnega in drugega orodja.

V Šmiklavžu je včeraj neznanec poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. V hišo mu ni uspelo vstopiti, je pa poškodoval terasna vrata.

V Metlečah pri Šoštanju je neznanec iz odklenjenih prostorov gospodarskega poslopja ukradel okoli 1.000 € vreden  kotel za žganjekuho

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 0,977 seconds.