Policijsko poročilo PU Celje: 8. 8. 2016

08. 08. 2016 10:49

PolicijaV petek so policisti na območju Policijske postaje Žalec obravnavali pet vlomov v garaže.

Na Gomilskem je storilec vlomil v dve garaži. Iz ene je ukradel udarni vrtalnik, kotno brusilko, dve motorni žagi in kovček z orodjem, iz druge pa motorno žago in gorivo. Iz garaže v Pondorju je odnesel motorno žago in več litrov goriva. V Grajski vasi je ukradel kovček z orodjem in vrtalnik.

Iz garaže v Latkovi vasi pa je ukradel dve motorni žagi.

Na Gosposki ulici v Celju so policisti obravnavali tatvino. Neznani storilec je iz blagajne trgovine ukradel gotovino.

Tatvino so v petek policisti obravnavali tudi v Slovenj Gradcu. Mladoletnika sta brezdomcu, ki je na pločniku obležal zaradi prekomerne opitosti, ukradla nahrbtnik in torbico. Občan, ki je dogodek videl, je takoj obvestil policijo. Mladoletnika sta ukradeno vrnila.

V petek, okoli 17. ure, so policisti v Celju, na Dečkovi cesti, obravnavali prometno nesrečo. 81-letna voznica osebnega vozila je zapeljala na kolesarsko stezo in trčila v 44-letnega pešca, ki je prečkal vozišče.

V soboto so bili policisti obveščeni o tatvinah treh koles. Eno je storilec ukradel izpred stanovanjskega bloka v Celju, drugo iz železniške postaje v Celju, tretje pa iz kleti stanovanjskega bloka v Čečovjah.

Včeraj so policisti na Dečkovi cesti v Celju obravnavali vlom v gostinski lokal. Pogrešajo LCD televizor in nekaj žganja.

S stopnišča stanovanjskega bloka na Trubarjevi ulici v Celju je včeraj neznanec ukradel moško gorsko kolo.

Včeraj, nekaj čez 14. uro, so policisti izven naselja Višnja vas obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je poškodoval 17-letni voznik kolesa z motorjem, ki je vozil iz smeri Ivence proti Vojniku po prednosti cesti. V križišču mu je prednost izsilil voznik osebnega vozila. Vozili sta trčili, v trčenju se je 17-letni voznik kolesa z motorjem huje poškodoval.

Nekaj pred 15. uro so policisti prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami obravnavali tudi na avtocesti na območju Dramelj. 42-letni ukrajinski voznik tovornega vozila je vozil po avtocesti iz smeri Dramelj proti Tepanju. Za predorom Pletovarje, v smeri Tepanja, je na tovornem vozilu nenadoma počila zadnja desna pnevmatika, zaradi česar je vozilo trčilo v betonsko ograjo in se prevrnilo. V prometni nesreči sta se poškodovali dve osebi. 35-letna sopotnica huje, mladoletna sopotnica pa lažje. Voznik v prometni nesreči ni bil poškodovan.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 0,852 seconds.