Policijsko poročilo PU Celje: 9. 1. 2014

09. 01. 2014 10:03

PolicijaPregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o prometni nesreči, ki so jo okoli 13. ure obravnavali v Podplatu. V prometni nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili. 73-letni voznik osebnega vozila,  ki je pripeljal iz smeri Mestinja, je v križišču, pri zavijanju v levo, izsilil prednost 27-letnemu vozniku, ki je pripeljal iz smeri Tekačevega. V trčenju se je huje poškodovala 64-letna sopotnica v vozilu povzročitelja prometne nesreče.

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec v Spodnjih Gorčah na območju Žalca, poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. Storilcu v hišo ni uspelo vstopiti. Tako na vratih hiše kot na vratih garaže pa so vidni sledovi poskusa nasilnega vstopa v prostore.

V Velenju je neznani storilec  skozi balkonska vrata vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Po prvih podatkih ni ničesar odnesel.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o tatvini prikolice za prevoz konjev. Neznani storilec jo je odpeljal iz ograjenega prostora konjeniškega kluba v Celju

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
175 queries in 0,533 seconds.