Policijsko poročilo PU Celje: 9. 10. 2012

09. 10. 2012 08:57

Za policisti PU Celje je pester ponedeljek. Obravnavali so trinajst prometnih nesreč. V dveh sta se dve osebi lažje poškodovali, ostale so se končale z materialno škodo. Enega voznika so policisti morali pridržati do streznitve.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti včeraj posredovali šestkrat, od tega petkrat v zasebnih prostorih. Kaznivih dejanj so našteli dvajset. Največ je bilo vlomov in tatvin.

Zjutraj so bili policisti obveščeni o dveh vlomih v osebni vozili v Velenju.

Na ulici Frančiška Foita v Velenju je storilec vlomil v Renault Twingo in odnesel avtoradio. Na Prešernovi pa v Renault Clio. Iz vozila ni ničesar odnesel, je pa uničil ključavnico na voznikovih vratih.

V Šentjanžu pri Dravogradu je neznani storilec v zadnjih dneh  iz prostorov podjetja ukradel dvanajst profilov in dvanajst panelnih plošč. S tatvino je lastniku povzročil za dobrih 3.000 € škode.

V Štorah so policisti obravnavali vlom v skladišče podjetja. Pogrešajo za okoli 6.800 € različnih surovin.

Na Planini, na območju Policijske postaje Mozirje, so policisti včeraj obravnavali vlom v vikend. Pogrešajo agregat, športni lok s puščicami in več različnega orodja.

Poleg omenjenega so policisti obravnavali še tatvino bakrenih žlebov, storilec jih je odnesel iz strehe vikenda v Lindeku, nekaj poškodovanj tuje stvari, poskus unovčitve ponarejenega bankovca in več drugega.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
130 queries in 0,707 seconds.