Policijsko poročilo PU Celje: 9. 11. 2012

09. 11. 2012 09:03

Današnji pregled dogodkov policisti PU Celje začenjajo  s podatki o včerajšnjih vlomih in tatvinah.

V Spodnjih Lažah, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, so včeraj policisti obravnavali vlom v vikend. Storilec je odpeljal samokolnico in več različnega ročnega orodja.

Na parkirišču pred celjskim mestnim pokopališčem  je včeraj dopoldan neznani storilec vlomil v osebno vozilo Renault Clio. Iz vozila ni ničesar odnesel, je pa lastnici škodo povzročil z vlamljanjem.

V Celju, na Ulici frankolovskih žrtev, so policisti obravnavali tatvino registrskih tablic. Storilec jih je ukradel iz osebnega vozila.

Na Prevaljah so policisti obravnavali sum storitve kaznivega dejanja Poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec  je z neznanim predmetom poškodoval steklo na vratih prtljažnika osebnega avtomobila in lastniku povzročil za okoli 300 € škode.

V Arji vasi so včeraj policisti obravnavali tatvino vseh štirih platišč s pnevmatikami. Storilec jih je ukradel z vozila Renault Megane in lastniku povzročil za približno 600 € škode.

Pred nami je Martinov vikend in mnogi se boste najbrž odpravili na Martinovanja. Ob tej priložnosti policisti še posebej opozarjajo, da nikar ne vozite, če boste uživali alkoholne pijače. Sicer pa bodo policisti danes in jutri na celotnem območju  Policijske uprave Celje izvajali poostrene nadzore prometa s poudarkom na kontroli alkoholiziranosti udeležencev v cestnem prometu.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
141 queries in 0,805 seconds.