Policijsko poročilo PU Celje: 9. 12. 2013

09. 12. 2013 11:03

PolicijaPetek, 6.12.2013

V Celju, na Adamičevi ulici, so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi garažna vrata in odnesel nekaj kosov zlatnine.

Na eni od celjskih srednjih šol so policisti v petek obravnavali vlom v garderobno omarico. Storilec je ukradel bundo, vredno okoli 160 €.

Sobota, 7.12.2013

V soboto, okoli 13. ure, so bili policisti obveščeni o drzni tatvini. Neznanec je v eni od  trgovin trgovskega centra  v Celju občanki iz torbice ukradel denarnico z gotovino in dokumenti. S tatvino ji je povzročil za dobrih 350 € škode.

V Hudem kotu,  na območju PP Radlje od Dravi, so policisti obravnavali vlom v počitniško hišico. Pogrešajo LCD televizor, vreden okoli 500 €.

V soboto zvečer so policisti v Nazarjah obravnavali vloma v dve osebni vozili. V enem primeru lastnik pogreša dokumente, bančne kartice in nekaj gotovine. Iz drugega avtomobila je storilec prav tako ukradel dve bančni kartici in nekaj gotovine. Po dogodku je poskušal na bankomatu dvigniti gotovino, kar mu na srečo ni uspelo.

Nedelja, 8. 12.2013

V nedeljo, okoli pol enih zjutraj, se je v Novi vasi v Celju zgodila prometna nesreča. Na povezovalni cesti sta trčili voznica osebnega vozila in kolesarka. Kolesarka je vozila  iz smeri ulice Pod gabri proti ulici Pod lipami. Na povezovalni cesti naj bi ji neznana voznica srebrnega osebnega avtomobila, ki je zapeljala s parkirišča, izsilila prednost in trčila vanjo. Kolesarka se je pri padcu lažje poškodovala. Obe udeleženki sta kraj prometne nesreče zapustili, ne da bi izmenjali podatke. Kolesarka je zaradi lažjih poškodb sinoči poiskala zdravniško pomoč.

Policisti morebitne očividce prosijo, zaradi razjasnitve okoliščin trčenja pokličejo na telefonsko številko PP Celje (03 54 26 450), oziroma na številko 113.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
173 queries in 1,870 seconds.