Policijsko poročilo PU Celje: 9. 5. 2013

09. 05. 2013 09:49

V zadnjih 24 urah so bili policisti PU Celje obveščeni o enajstih prometnih nesrečah. V dveh so se tri osebe lažje poškodovale, ostale so se k sreči končale zgolj z materialno škodo na vozilih.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so morali policisti včeraj posredovati petkrat, od tega štirikrat v zasebnih prostorih.

Kaznivih dejanj so policisti našteli petnajst. V vseh primerih je šlo za vlome, tatvine in drzno tatvino.

V Višnji vasi so policisti obravnavali vlom v leseno drvarnico. Storilec je odnesel samohodno kosilnico in škarje.

V Radljah ob Dravi so policisti obravnavali tatvino kolesa z motorjem – skuterja, znamke Malagutti, registrskih številk KR A1 790, vrednega okoli 300 €.

V Tiroseku, na območju Policijske postaje Mozirje, so včeraj policisti obravnavali drzno tatvino. Dva moška, eden naj bi bil star okoli 60, drugi pa okoli 30 let,  sta se pripeljala do stanovanjske hiše in spraševala za staro železo. Medtem, ko je starejši zamotil  lastnico hiše, je mlajši vstopil v hišo in iz dveh denarnic ukradel 400 € gotovine.

Včeraj so bili policisti obveščeni še o vlomu v planinski dom na Donački gori. Storilec je odnesel za dobrih 700 € različnih cigaret in alkoholnih pijač.

V Šentrupertu nad Laškim so včeraj policisti obravnavali tatvino nafte in akumulatorjev iz dveh delovnih strojev. Povzročeno škodo ocenjujejo na 500 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
140 queries in 0,993 seconds.