Policijsko poročilo PU Celje: 9. 9. 2013

09. 09. 2013 12:58

Minuli vikend so zaznamovali pretežno vlomi in tatvine. Med tatvinami so policisti dvakrat obravnavali tatvini vozil, med vlomi so prevladovali vlomi v stanovanjske hiše in poslovne prostore.

Prva tatvina se je zgodila v noči na petek, ko so neznani storilci v Braslovčah  ukradli osebno vozilo Nissan Qashqai, rjave barve, registrskih številk CEFS-113, ki je bilo parkirano na dovozu pred stanovanjsko hišo. Vozilo je vredno okoli  15.000 €.

Dan kasneje so policisti v Petrovčah obravnavali še tatvino priklopnega vozila znamke Krone, bele barve, registrskih številk. RT S9-24 CE. Lastnik je oškodovan za okoli 9.000 €.

V petek ponoči so policisti v Spodnji  Rečici obravnavali vlom v gostinski lokal, od koder je storilec odnesel za dobrih 400 € žganja in cigaret.

V soboto ponoči je bilo vlomljeno v poslovne prostore podjetja v Šmartnem ob Paki. Storilci so ukradli  izolacijski material in mreže za bale in podjetju povzročili  za najmanj 1.800 € škode,

V isti noči so v Vojniku neznani storilci iz poslovnega objekta, v katerega  so vlomili,  odpeljali 40 plinskih jeklenk.

V Hrenovi, na območju Policijske postaje  Celje, so policisti vlom v stanovanjsko hišo obravnavali v soboto  dopoldne. Medtem, ko so lastniki delali  na njivi v bližini hiše,  je neznani storilec snel kletno okno, vstopil v hišo, preiskal prostore in odnesel več zlatnine in nekaj gotovine.

V soboto so policisti vlom v stanovanjsko hišo obravnavali tudi v Podgorju pod Čerinom. Storilec je v hišo vlomil skozi okno v prvem nadstropju. Ukradel je več zlatnine in gotovine.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
149 queries in 2,317 seconds.