Policijsko poročilo PU Celje, četrtek, 5. 7. 2012

05. 07. 2012 09:35

Med včeraj izstopajočimi dogodki je bila tatvina osebnega avtomobila  BMW X6, ki ga je neznani storilec včeraj nekaj pred 14. uro  ukradel v Griffenu v sosednji Avstriji in  se odpeljal proti Sloveniji. Lastnik je tatvino kmalu opazil in o tem obvestil avstrijske varnostne organe le ti pa slovenske, tako, da je nemudoma steklo sledenje.  Ob 15.40 so policisti ukraden osebni avtomobil izsledili v Mežici, voznik pa je s kraja pobegnil.

Nadaljujemo s pregledom ostalega dogajanja s področja kriminalitete.

V Dobrnežu, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, smo včeraj obravnavali tatvino okoli 400 kilogramov jeklenih  palic in kovinskih plošč  vrednih najmanj 1.000 €.  Storilci so jih odnesli iz ograjenega prostora podjetja.

Na Kosovelovi ulici v Velenju smo obravnavali  vloma v  dve osebni vozili. Storilec je iz enega odnesel dvoje sončnih očal in stojalo za navigacijsko napravo iz prtljažnega dela drugega  vozila pa je ukradel rezervno kolo.

Za konec k prometu.

Na regionalni cesti Podplat – Pečica, natančneje v Spodnjem Gaberniku  smo včeraj nekaj po 19. uri obravnavali prometno nesrečo v kateri se je huje poškodovala 58-letna voznica osebnega vozila.

Prometna nesreča se je zgodila, ko je 30-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Podplata proti Pečici, zapeljal na nasprotno stran vozišča, po katerem je takrat iz nasprotne smeri pravilno pripeljala voznica osebnega vozila, ki se je z zaviranjem in umikanjem poskusila izogniti trčenju. Vozili sta kljub temu trčili, pri tem se je 58-letna voznica huje poškodovala, 30-letni voznik pa lažje.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 1,313 seconds.