Poročilo Policijske uprave Celje, 1. 9. 2017 (starki ukradli kuverto z gotovino)

01. 09. 2017 09:43

Včeraj smo na našem območju obravnavali 13 prometnih nesreč, v dveh sta se dve osebi lažje poškodovali.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo posredovali sedemkrat, od tega šestkrat v zasebnih prostorih.

Od ostalega dogajanja izpostavljamo drzno tatvino. O drzni tatvini smo bili obveščeni včeraj, zgodila se je že v torek.

V torek dopoldne sta dve ženski prišli do stanovanjske hiše na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, kjer živi starejša občanka. Občanko sta  prosili  za  vodo, za pisalo in papir, s čimer sta jo zamotili, kar je ena od njiju izkoristila in iz hiše ukradla kuverto z večjo vsoto gotovine. Storilki je v vozilu, najverjetneje  znamke  Škoda,  srebrne  barve, parkiranem v bližini hiše, čakala voznica. Vse občane ob tem opozarjamo, naj  bodo  previdni  če  jih  obiščejo  neznanci,  in naj jih ne spuščajo v stanovanjske prostore.

Glede na to, da se danes začenja novo šolsko leto, vse udeležence v cestnem prometu  opozarjamo  na  strpno  in  previdno v vožnjo. Vsako leto znova si želimo,  da  prometnih nesreč, v katerih so udeleženi otroci in mladostniki
ne  bi bilo ali da bi jih bilo vsaj čim manj. Ampak zato se moramo vsak dan znova truditi vsi. Otroci, starši, učitelji in predstavniki institucij.

Promet  smo  vsi  mi  in prometna varnost je odvisna od nas. Je odsev naših vrednot  in  našega  razmišljanja,  naših ravnanj. Vsak dan znova se moramo zavedati, da varnost v prometu ni samoumevna.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

vucko-polovicka

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
176 queries in 10,579 seconds.