Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 11. 1. 2018 (v nesreči huje poškodovan dojenčak, vlomili v OŠ)

11. 01. 2018 14:49

Včeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 15 kaznivih dejanj.

S področja cestnega prometa poročamo o 9 prometnih nesrečah, eni s hudimi telesnimi poškodbami, dvema z lažjimi in šestimi z materialno škodo.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila včeraj, okoli 12.30 ure, izven naselja Vojnik. 59-letni voznik je vozil iz smeri Vojnika proti Frankolovem. V blagem levem ovinku izven naselja Vojnik, je zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčil v osebno vozilo, ki je vozilo pred njim. 59-letni voznik je s sprednjim desnim delom vozila trčil v zadnji del vozila, ki ga je vozil 36-letni voznik. V vozilu 36-letnika je bil zadaj levo, v otroškem sedežu, pravilno nameščen in pripet še ne petmesečni otrok, ki se je v trčenju hudo poškodoval.

Nadaljujemo s podatki o vlomu v osebno vozilo v Vuzenici. Storilec ni iz vozila ničesar ukradel, lastniku je stroške povzročil z razbitjem stekla na sprednjih desnih vratih.

Na območju Policijske postaje Slovenske Konjice smo obravnavali vlom v skladiščne prostore osnovne šole, od koder je storilec ukradel dobrih 1.000 litrov kurilnega olja.

V Jazbinah, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, smo obravnavali požar. Zagorelo je v komori za odpadni prah, ki je nameščena ob objektu podjetja.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi PU Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
152 queries in 2,750 seconds.