Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 11. 7. 2019

11. 07. 2019 08:34

Včeraj so policisti na operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje sprejeli 263 klicev občanov. V 78 primerih je šlo za interventne dogodke. 

32 interventnih dogodkov je bilo s področja prometne varnosti, 21 s področja javnega reda in miru in 15 s področja kriminalitete.

Tatvina – Celje

Celjski policisti so obravnavali tatvino goriva v vrednosti 50,00 eur na OMV Lopata

Tatvine na gradbiščih – Celje in Slovenske Konjice

V Slovenskih Konjicah so neznani storilci iz gradbišča odtujili več delov iz delovnega stroja ter lastnika oškodovali za 40.000 eur.

Tatvino na gradbišču so obravnavali tudi celjski policisti. Nepridipravi so iz delovnega stroja odtujili 120 l nafte.

Ilegalni prehod meje – Rogaška Slatina

Policisti PP Rogaška Slatina so v kraju Vonarje prijeli 12 ilegalnih pribežnikov. Šlo je za 4 državljane Turčije, 4 državljane Indije ter 4 državljane Kitajske. Po končanem policijskem postopku so bili izročeni oz. vrnjeni hrvaškim policistom.

Vlom – Ljubno ob Savinji

V Ljubnem ob Savinji so obravnavali vlom v gostinski lokal. Ker je objekt varovan z alarmno napravo, ki se je tudi sprožila, je storilec kraj zapustil, ne da bi kaj odtujil. Je pa na objektu povzročil za okoli 1000 eur škode.

Zaseg vozila – Velenje in Ravne na Koroškem

V Velenju ter v Ravnah na Koroškem so včeraj zasegli vozila voznikoma, ki sta vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Požar – Šmarje pri Jelšah

Včeraj zvečer nekaj po 21.30 uri so bili policisti obveščeni o požaru v Brecljevem, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah. Zagorelo je večje gospodarsko poslopje velikosti 60 X 15 metrov, v katerem je bila krma ter živali in stroji. Kaj je vzrok požara še ni znano, prav tako ne višina materialne škode. Z ogledom bodo nadaljevali danes.

Božidar Pezdevšek, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 3,566 seconds.