Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 16. 11. 2017 (vlom v prestižni butik, zasegi vozil, huda nesreča v Savinjski dolini)

16. 11. 2017 10:34

Vlom v trgovino – Rogaška Slatina

Včeraj ponoči so neznani storilci vlomili v trgovino z oblačili višjih cenovnih znamk v Rogaški Slatini. Ukradli so več zimskih plaščev, jaken, kap in drugih oblačil. Lastnica trgovine škodo ocenjuje na dobrih 50.000 €.

Nesreča pri delu – Otiški vrh

V Otiškem vrhu se je pri nakladanju hlodovine na tovorno vozilo poškodoval 65-letni moški, ki mu je spodrsnilo, ko je z zatego pritrjeval tovor. Moški si je pri padcu z vozila na asfaltna tla zlomil nogo.

Zasegi vozil – Celje, Rogaška Slatina

Policisti Policijske postaje Celje so včeraj dopoldne, na Ljubljanski cesti v Celju, zasegli osebno vozilo 18-letnmu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, na vozilu pa je imel nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu.

Na Kraigherjevi ulici so celjski policisti zasegli osebno vozilo 49-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Hitri test je potrdil, da je vozil pod vplivom prepovedanih drog.

V popoldanskih urah so celjski policisti, na Maistrovi ulici zasegli traktor 50-letnemu vozniku, ki je vozil brez veljavne kategorije vozniškega dovoljenja.

Policisti Policijske postaje Rogaška Slatina so v Negonju zasegli vozilo 17-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Vlom v osebno vozilo – Vojnik

V Vojniku smo obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je na vozilu razbil sprednje steklo, iz vozila pa ukradel moško torbo, v kateri je imel lastnik mobilni telefon ter denarnico z dokumenti in gotovino.

Poškodovanje tuje stvari – Ljubečna

Na Ljubečni je neznani storilec na parkiranem vozilu prerezal sprednji pnevmatiki.

Vlom v počitniško hišico – Javorje

V Javorju, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, smo obravnavali vlom v počitniško hišico. Pogrešajo kosilnico na nitko in nekaj orodja.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Tabor

Sinoči, okoli 23. ure, smo bili obveščeni o prometni nesreči v Taboru, kjer je 58-letni voznik osebnega vozila zapeljal z vozišča in trčil v drevo. V trčenju se je huje poškodoval.

Poleg omenjene smo včeraj obravnavali še eno prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in 18 prometnih nesreč z materialno škodo.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 1,067 seconds.