Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 20. 12. 2018 (prometna nesreča s hudimi poškodbami, vlomi, tatvine)

20. 12. 2018 13:23

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 65 interventnih dogodkov.

V današnjem policijskem poročilu najprej o dveh prometnih nesrečah s hudimi telesnimi poškodbami.

Prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami – Dobrnež, Slovenj Gradec

Nekaj minut pred sedmo uro zjutraj so policisti izven naselja Dobrnež obravnavali prometno nesrečo. 20-letni voznik, ki je z osebnim avtomobilom vozil iz smeri Tepanja proti Slovenskim Konjicam, je zapeljal na nasprotni vozni pas ravno v trenutku, ko je nasproti z osebnim vozilom pravilno pripeljala 57-letna voznica Vozili sta trčili. V trčenju se je voznica huje poškodovala, voznik lažje, sopotnika v vozilih na srečo nista bila poškodovana.

Okoli 17.40 ure so prometno nesrečo obravnavali na Celjski cesti v Slovenj Gradcu, kjer je 42-letni voznik osebnega vozila na prehodu za pešce trčil v 27-letno peško. Peška se je v trčenju hudo poškodovala.

Poleg omenjenih so policisti včeraj na našem območju obravnavali še dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami in devetnajstih prometnih nesreč z materialno škodo. Vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo smo v laškem zasegli osebno vozilo.

Vloma v stanovanjski hiši – Tepanje, Bistrica ob Sotli

V Tepanju je neznani storilec skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je zlato verižico in nekaj gotovine.

Vlom v stanovanjsko hišo so policisti včeraj obravnavali tudi na območju Bistrice ob Sotli. Tudi v tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi okno. Ukradel je štiri vrednejše moške ročne ure.

Tatvina goriva – Lopata

Iz rezervoarja tovornega vozila parkiranega na avtocestnem počivališču Tepanje je neznani storilec ukradel okoli 300 litrov goriva.

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 1,296 seconds.