Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 23. 9. 2021 (z deponije izginilo več odpadnih kompresorjev in klimatskih naprav, tatvina fasadne mreže,…)

23. 09. 2021 12:18

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah  prejeli 266 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

8  interventnih  klicev  je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

S  področja  cestnega  prometa policisti poročajo o  eni prometni nesreči z lažjimi poškodbami in sedemnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prometno  nesrečo  z  lažjimi  poškodbami so okoli 17.30 ure obravnavali v križišču  Braslovče  –  Letuš  –  Parižlje, kjer je voznica osebnega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčila v osebno vozilo, ki je stalo v križišču. Voznik  osebnega vozila se je v trčenju lažje poškodoval.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali sedemkrat.

S področja kriminalitete izpostavljajo tatvini.

Na  območju  Dravograda  so  obravnavali  tatvino  fasadne  mreže. Neznani storilec  je  iz zunanjega skladišča podjetja ukradel 30 rol fasadne mreže, vredne dobrih 1.100 €.

Z  deponije  na  območju  Velenja  so neznani storilci ukradli več odpadnih kompresorjev in klimatskih naprav.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
149 queries in 2,292 seconds.