Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 4. 4. 2019 (rezultati maratona nadzora hitrosti, prometna nesreča s hudimi poškodbami,…)

04. 04. 2019 11:48

Na območju Policijske uprave Celje so policisti včeraj obravnavali 55 interventnih dogodkov.

S  področja  cestnega  prometa  poročamo  o  eni  prometni nesreči s hudimi telesnimi  poškodbami,  ki  so  jo policisti PU Celje včeraj dopoldne obravnavali v Žalcu in desetih z materialno škodo.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Žalec

Včeraj,  nekaj pred 11. uro dopoldne, se je v  križišču na  Šlandrovem trgu v  Žalcu  zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval 83-letni kolesar.  Kolesarja,  ki  je   v  križišče  iz  smeri  Ulice Ivanke Uranjek pripeljal  pri rdeči luči na semaforju, je rahlo oplazila  23-letna voznica osebnega vozila. Kolesar se je  pri padcu huje poškodoval.

Ker so ravno pri prometu dodajamo podatek, da so v včerajšnjem maratonskem  nadzoru  hitrosti, ki je na območju naše policijske uprave potekal na 52 lokacijah, voznikom izrekli 144 ukrepov.

V nadaljevanju o dveh vlomih, dveh tatvinah in poškodovanju tuje stvari.

Vlom v trgovino – Šentjur

V nadaljevanju najprej o vlomu v trgovino z mobiteli v Šentjurju. Storilec, ki  je  v trgovino vlomil skozi vhodna vrata je ukradel za najmanj 20.000 € mobilnih telefonov.

Vlom v gostinski lokal – Celje

Na Podjavorškovi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v gostinski lokal. Ukradel je nekaj žganja, cigaret in menjalni denar.

Tatvina – Latkova vas

Iz tovornega vozila, parkiranega na delovišču v Latkovi vasi, je neznani storilec ukradel motorno žago.

Poškodovanje tuje stvari – Slovenj Gradec

Na Gmajni v Slovenj Gradcu so včeraj obravnavali poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je ponoči poškodoval pogonski mehanizem zapornice ob podjetju ter s tem lastnikom povzročil okoli 2.000 € škode.

Tatvina – Šoštanj

V Kulturnem domu v Šoštanju so v popoldanskih urah obravnavali tatvino. Neznani  storilec,  črnolas,  oblečen v bel pulover in črne hlače, je med glasbeno vajo ukradel moško jakno, v žepu katere je bila denarnica. Jakno in denarnico iz katere je ukradel gotovino, je odvrgel pred kulturnim domom.

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 4,808 seconds.