Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 15. 5. 2020 (vlomi in tatvine)

15. 05. 2020 09:32

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je v zadnjih 24 urah poklicalo 264 občanov. 73 klicev je bilo interventnih.

Prometna varnost

S področja cestnega prometa poročajo o petih prometnih nesrečah. V eni se je lažje poškodovala voznica osebnega vozila, ostale so se končale z materialno škodo na vozilih in objektih.

V Ojstriški vasi so policisti zasegli neregistrirano osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog, smo mu odredili še strokovni pregled.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so osebno vozilo vozniku zasegli tudi v Velenju.

V Celju so zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja vozniku zasegli motorno kolo, na Polzeli pa vozniku kolo z motorjem.

Kriminaliteta

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o dveh vlomih v Slovenj Gradcu. Neznani storilec je vlomil v kozmetični salon in v trgovino z medicinskimi pripomočki. Iz kozmetičnega salona, kamor je vlomil skozi vhodna vrata, je ukradel nekaj denarja in več kozmetičnih izdelkov. Škodo ocenjujejo na okoli 500 €

V trgovino z medicinskimi pripomočki je neznanec vlomil skozi okno. Ukradel je gotovino. Povzročeno škodo ocenjujejo na 900 €.

Na Titovem trgu v Velenju smo obravnavali tatvino električnega skiroja, vrednega okoli 360 €.

Iz kolesarnice stanovanjskega bloka na Šaleški cesti v Velenju je neznani storilec ukradel kolo znamk X Fact, vredno okoli 300 €.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj trikrat ukrepali v zasebnih in dvakrat v javnih prostorih.

 

 

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 0,910 seconds.