Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 19. 7. 2019 (vlomi in tatvine)

19. 07. 2019 08:48

Včeraj so policisti na Operativno komunikacijskem centru PU Celje sprejeli 87 obvestil o interventnih dogodkih. S področja prometa poročamo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi telesnimi poškodbami ter 15 z materialno škodo. Javni red in mir je bil kršen petkrat.

Vlom v bencinski servis – Mežica

V Mežici so neznani storilci vlomili v kovinska vrata na točilnem mestu samopostreženga bencinskega servisa Maxen ter odtujili kaseto z denarjem. Skupno škodo ocenjujejo na okoli 6.000 eur.

Vlom – Žalec

Na Ulici Heroja Staneta v Žalcu so nepridipravi vlomili v poštni nabiralnik, ki je namenjen za zbiranje prostovoljnih prispevkov enega izmed tamkajšnjih društev. Koliko je bilo v nabiralniku denarja ni znano.

Tatvina orodja – Žalec

Žalski policisti so opravili tudi ogled kraja tatvine orodja iz odklenjenega tovornega avtomobila v Arji vasi. Odtujeni so bili trije kovčki z različnim orodjem v skupni vrednosti okoli 10.000 eur.

Tatvina ležalnikov – Celje

Na mestni plaži v Celju so nepridipravi odtujili tri ležalnike.

Tatvina goriva in orodja – Šentjur

V Jakobu pri Šentjurju so policisti iz odklenjene garaže obravnavali tatvino goriva iz parkiranega tovornega vozila. Opravili so tudi ogled tatvine kosilnice na nitko ter nahrbtne škropilnice iz odklenjene garaže. Tudi ta tatvina je bila storjena v Jakobu pri Šentjurju .
Božidar Pezdevšek, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
173 queries in 0,531 seconds.