Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 22. 5. 2020 (podrobnosti o nesreči motorista)

22. 05. 2020 11:28

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je v zadnjih 24 urah poklicalo 319 občanov. 82 klicev je bilo interventnih.

Prometna varnost

Okoli 16.30 ure so policisti v Celju, na Mariborski cesti, obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval 32-letni motorist, ki je po dosedanjih podatkih, z neprilagojeno hitrostjo zapeljal s Kidričeve ceste na Mariborsko in trčil v osebno vozilo, s katerim je 84-letni voznik, z Mariborske ceste zavijal desno na parkirišče.

Včeraj so policisti zasegli pet vozil. Štiri v času izvajanja poostrenega nadzora v sklopu Maratona hitrosti. V Šmarju in v Ljubnem ob Savinji so voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj zasegli kolesi z motorji. Na območju
Celja, Šmarja pri Jelšah in Zreč so zasegli tri osebna vozila voznikom, ki so vozili brez vozniškega dovoljenja.

Včeraj so obravnavali še voznika osebnega vozila, ki je v Vrhovem, vozil 93 km/h in v Mozirju voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom prepovedanih drog.

Kriminaliteta

V Velenju, na Tomšičevi cesti, je neznani storilec vlomil v kletne prostore stanovanjskega bloka in ukradel moško kolo znamke KTM bele barve.

V Velenju, ob jezeru, sta dva neznanca, ribiškemu čuvaju, ki je pri ribičih preverjal veljavnost ribiških kart, na silo vzela kolo in se odpeljala.

Javni red in mir

Na Prevaljah so policisti obravnavali občana, ki pod vplivom alkohola kršil javni red in mir. Ker se ob prihodu policistov na kraj ni pomiril in je s kršitvijo nadaljeval, so ga pridržali do streznitve in mu izdali plačilni nalog.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,667 seconds.